Bucurestiul lui…

Foto: Diana-Florina Cosmin

Oare cum arata Bucurestiul lui? Oare e trist, cu oameni care il lovesc cu piciorul, sau dimpotriva…vesel, cu oameni care se opresc pentru o clipa sa-l mangaie pe capsorul mic, ce priveste cu mirare lumea?

Oare e un Bucuresti unde domneste foamea sau unde apare din cand in cand cate un os aruncat de un cetatean milos? Raspunsul se gaseste doar in ochii lui…

———-

Proiectul ,,Povestind Bucurestiul” a fost derulat intre martie 2008 – august 2009, cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Tineret in Actiune, de catre Asociatia Epsilon III si s-a concretizat in cartea ,,Povestind Bucurestiul”.

Acest articol a fost postat in Articole, Povestind Bucurestiul. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>