Demonstratie disperata

Foto: Diana-Florina Cosmin

Ma intristeaza demonstratiile chinuite de sex-appeal pe care prea multi se sparg in figuri sa le faca in orasul meu natal, Bucuresti. O curea „fake” din plastic nu va striga niciodata „la moda”, ci doar „disperat”.

Un tricou cu „Gigolo” sau „Stud” nu va striga „hot” ci „foarte disperat”. Iar o mana ce se vrea bagata lasciv, in vazul lumii, pe sub un tricou din poliester mulat nu va striga niciodata „sexy” ci „foarte-foarte-foarte disperat”. Iar daca trebuie arati lumii, atat de explicit ca esti „Sexy”… inseamna ca pur si simplu nu esti…

———-

Proiectul ,,Povestind Bucurestiul” a fost derulat intre martie 2008 – august 2009, cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Tineret in Actiune, de catre Asociatia Epsilon III si s-a concretizat in cartea ,,Povestind Bucurestiul”.

Acest articol a fost postat in Povestind Bucurestiul. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>