Un colt de Bucuresti

Foto: Diana-Florina Cosmin

In Bucuresti mai sunt si mici cotloane inca nedescoperite, care au darul de a te transporta in alte vremuri…vremurile de dinainte ca arhitectura interbelica si stilul cochet al „Micului Paris” sa fie schilodite de buldozere.

Aceste colturi de Bucuresti nu sunt cele care sar in ochi bucuresteanului care merge bara la bara pe Magheru la ora de varf si nici strainilor carora le ureaza bun venit in capitala imensele panouri de reclama de pe DN1… Cu toate astea… aceste colturi exista!

———-

Proiectul ,,Povestind Bucurestiul” a fost derulat intre martie 2008 – august 2009, cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Tineret in Actiune, de catre Asociatia Epsilon III si s-a concretizat in cartea ,,Povestind Bucurestiul”.

Acest articol a fost postat in Articole, Povestind Bucurestiul. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>