Povestind Bucurestiul (2009)

POVESTIND BUCURESTIUL – Editura Epsilon Press 2009

Diana-Florina Cosmin a participat, in 2008, la proiectul ,,Povestind Bucurestiul”/,,Recounting Bucharest”, avand ca scop zugravirea Bucurestiului vechi si nou, prin fotografii si texte: Bucurestiul comunist, Bucurestiul interbelic sau, pur si simplu, Bucurestiul in care locuim cu totii astazi.

Proiectul a fost derulat intre martie 2008 – august 2009, cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Tineret in Actiune, de catre Asociatia Epsilon III si s-a concretizat in cartea ,,Povestind Bucurestiul”, in care se regasesc, printre altele, texte si fotografii semnate Diana-Florina Cosmin (sub varianta ,,Diana F.Cosmin”).

Acest articol a fost postat in Carti si are ca etichete , , . Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>