FORBES LIFE – MODA& IMAGINE 2010

Pe data de 22 martie 2010, Forbes România apare cu primul supliment FORBES LIFE – MODĂ & IMAGINE, un produs editorial integral conceput și coordonat de Diana-Florina Cosmin.

În FORBES LIFE Modă&Imagine se regăsesc și următoarele articole semnate Diana-Florina Cosmin (editor coordonator ForbesLife):

EDITORIAL: ,,Alegerea lui Lady Sophie”

Într-o lume în care imaginea se construiește tot mai des cu cartea de credit în locul cărții de maniere elegante, brandurile ne completează sau… ne inventează?

Citește-mi broșele!

Ca să transmiți un mesaj subtil, ferm sau chiar… înțepător, ai nevoie uneori de o bijuterie care să ,,vorbească” în locul tău. Mai ales dacă este o mică operă de artă.

Viață de negustor

Cât înseamnă imaginea în business? Totul, dacă asculți povestea Rodicăi Pescaru, care-și împarte cariera între Milano și București.

Business cu eleganță

O afacere de succes trebuie să ,,îmbrace” hainele potrivite. Medicul stomatolog Rodica Ghionea a investit două milioane de euro în cabinetul său gândit ca o galerie de artă minimalistă.

Comorile din garderoba ta

Te-ai gândit vreodată că vânzătorul de la magazinul tău preferat ar putea să se comporte ca un… broker? Pe termen lung, obiectele de modă pe care le cumperi de la el pot deveni investiții profitabile.

Prima doamnă a internetului

Natalie Massenet vinde rochii de 11.000 de euro bucata în câteva ore iar designerii se întrec să-i creeze colecții speciale. Ea a dus moda de lux acolo unde nimeni nu îndrăznea: pe internet!

Printre catifea și voaluri

De la birouri de avocatură și case stil Ludovic până la Palatul Elysee, Daniela Olaru-Hudin cunoaște gusturile parizienilor ca pe propriul buzunar. Din asta și-a făcut un business cu decorațiuni și… suflet.


Acest articol a fost postat in Articole, Emisiuni TV, Forbes Life si are ca etichete , , , , . Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>