Forbes Travel – Vacanta ca un spectacol

Pe data de 31 mai 2010, Forbes România apare cu primul supliment FORBES TRAVEL, un produs editorial integral conceput și coordonat de Diana-Florina Cosmin.

În FORBES TRAVEL – Vacanța ca un spectacol se regăsesc și următoarele articole semnate Diana-Florina Cosmin (editor coordonator ForbesTravel):

Vacanțe cu parfum de Dom Perignon

Dacă îi dezvălui fantezia vacanței tale perfecte lui George Rusu, ai grijă, ți-o va vinde!

Șapte destinații exclusiviste

Din Spania până în Noua Zeelandă, Africa de Sud, Mexic sau chiar Patagonia, adevăratul spirit exclusivist se găsește cu greu și costă pe măsură!

Dansează, gătește și scufundă-te!

Înlocuiește petrecerile din Mamaia cu lecții de salsa la Havana și scuba diving în Egipt, pizza de pe plajă cu lecții de gătit la Roma și orele de fitness cu un ,,program de schimbare a vieții” în Grecia! Vara clasică s-a demodat.

Europa discretă.

Imaginează-ți Europa ca pe un imens oraș. Destinațiile noastre echivalează cu străduțele vechi, pe care ți se face dor să le străbați din când în când. Indiferent cât de bine cunoști Bătrânul Continent, vei fi surprins!

Turism ca la carte

Delft, capitala porțelanului olandez, își trăiește a doua tinerețe datorită ,,fetei cu cercel de perlă”.

Asia: spirit tânăr în trup milenar

Autostrăzi cu șase benzi leagă sate pescărești de acum o mie de ani cu jungle de oțel și beton. Pe cel mai mare continent al globului, ,,parfumul” de vechime se ține în ,,sticluțe” high-tech.

Colecție de călătorie.

Marile colecții se nasc adesea din călătorii. Pentru omul de afaceri Felix Pătrășcanu, fiecare vacanță are savoarea și ,,buchetul” unui vin bun.

Distracție pe două Americi

Ce au în comun țara lui Maradona, Memphisul lui Elvis Presley și sălile de joc din Reno? Fiecare dintre ele îți rezervă câte o experiență de divertisment pe care n-o vei mai regăsi nicăieri în lume.

Aeroporturi-spectacol

Ești dezamăgit că ora petrecută ,,între două avioane” este timp pierdut? Mai bine fotografiază-te cu o sculptură aurită, joacă 100 de dolari la ruletă sau plimbă-te printr-o grădină tropicală.

Pe urmele eroilor de film

Uită de Fontana di Trevi, castelele de pe Valea Loarei și casa lui Mozart! Acum, turiștii fac coadă la fântâna arteziană din ,,Familia Bundy”, casa din ,,Mrs. Doubtfire” sau castelul familiei Guldenburg.

Acest articol a fost postat in Articole, Emisiuni TV, Forbes Life, Travel. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>