Power Lunch: Mozzarella si spaghetti ,,couture”

Pentru a ajunge la zi cu noutăţile care s-au tot adunat în vieţile lor de la ultima întâlnire, designerii Maria Lucia Hohan și Stephan Pelger au suficiente povești cât pentru toate prânzurile (ba chiar și cinele) din următoarea lună. Amândoi se află în cel mai înalt punct al carierei de până acum, iar realitatea lor de zi cu zi este visul suprem al tuturor designerilor tineri și talentaţi care croiesc haine – și speranţe – în ateliere pierdute prin mansarde. Ce și-ar mai putea dori Maria după ce creaţiile ei au devenit preferatele starurilor adolescente din America și Stephan după ce a cucerit Berlinul? Conversaţia la care i-a provocat Forbes Life curge în ritmul paharelor cu limonadă rece, iar concluzia este surprinzătoare.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a vizualiza articolul ,,Power Lunch: Mozzarella şi spaghetti couture” in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in numărul 4 al revistei Forbes Life România, din 5 septembrie 2011.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Gastronomie, Lifestyle, Moda & Imagine si are ca etichete , , . Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>