My Stuff: Cristina Balan

De la o colecţie de 300 de sticluţe de parfum, antreprenoarea Cristina Balan a ajuns să deţină, împreună cu soţul său, un business de nişă cu parfumuri exclusiviste. Primul nume adus în România de către Cristina a fost Amouage, casa de parfumuri care a ridicat drastic şi ştacheta: nu orice aromă poate sta pe acelaşi raft cu un asemenea brand artizanal, ori cu colecţia XerJoff Shooting Stars, inspirată de ploaia de meteoriţi din Alaska, din 1947. Sunt acceptate doar esenţele rare, în sticle preţioase, din cristal negru sau murano, toate numerotate pentru raritate.

În pasiunea ei, Cristina a investit nu doar bani, ci şi timp pentru cursuri de specializare la Londra sau în Grasse, capitala internaţională a parfumurilor, pentru a putea discerne între toate brandurile de nişă care o „curtează“. Pentru că Elysée este distribuitor în toată Europa Centrală, Cristina primeşte aproape zilnic colete din Japonia, Canada sau Coreea de la aşa numiţi producători de nişă, din care își selectează drastic viitoarele branduri din magazin.

„Un parfum vorbeşte despre noi, dar nu ar trebui să strige“ este convingerea Cristinei şi, pentru că tot despre noi vorbesc şi micile plăceri zilnice şi pasiuni mărunte, Forbes Life a provocat-o să vorbească deschis despre toate lucrurile care o inspiră în viaţă şi în business.

Dați click pe imaginea de mai sus pentru a citi articolul ,,My Stuff: Cristina Balan” in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in numărul 5 al revistei Forbes Life România, din 3 octombrie 2011.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>