My Stuff: Georgiana Palaz

Până să fie deținătoarea francizei „Gerard Darel„ în România, femeia de afaceri Georgiana Palaz a adunat în CV experiențe profesionale dintre cele mai variate. După absolvirea facultății de Bănci și Contabilitate din cadrul ASE, în 1996, a fost angajată de către Radu Florescu în poziția de Account Supervisor pentru contul Dialog al agenției de publicitate Saatchi&Saatchi. „În vara precedentă lucrasem ca hostess la standul Dialog„, își amintește ea. Jobul oferit de Florescu i-a dat șansa de a învăța ABC-ul comunicării și toate mecanismele de marketing și publicitate, inclusiv printr-un curs intensiv de strategie publicitară la Saatchi&Saatchi Londra. După patru ani, s-a mutat ca Alo Communication Manager în cadrul Dialog, făcând parte activ din echipa de rebranding Orange, iar în noiembrie 2003 a acceptat poziția de Marketing Director al Holdingului Țiriac. Timp de cinci ani, a pus bazele unei strategii unitare la nivelul întregului grup Țiriac, de la importatori și dealeri auto la banking, real-estate sau leasing. Ultima mutare profesională de anvergură a venit în 2008, când a renunțat și la acest job pentru a-și deschide propria afacere. ,,Îmi doream mai mult timp pentru familie și pentru mine„, recunoaște Georgiana, care este căsătorită și are doi copii: Maria (6 ani) și Mihai (4 ani). A trimis aplicații pentru mai multe francize, obținând-o, în cele din urmă, pe cea a brandului preferat de starurile de la Hollywood, „Gerard Darel„. Pentru că viața sa se împarte între familie, business și mici plăceri personale, Georgiana a acceptat să dezvăluie, în exclusivitate pentru ForbesLife, sursele sale tainice de bucurie, relaxare și inspirație zilnică.

Filosofia de viaţă a mamei sale, care a luat viaţa în piept de una singură, cu un copil de crescut şi o afacere de ţinut, a ajutat-o pe Anastasia şi în SUA. „În business trebuie să ai tăria să începi de jos, fără orgolii. Nimic nu trebuie să te doboare“, crede românca.

Și-a deschis primul salon în Los Angeles, cu 50.000 de dolari, și a ajuns la un ,,imperiu“ de peste 850 de magazine care vând produsele pentru sprâncene, 75 de ,,studiouri de sprâncene“ în cadrul Nordstrom, plus 18 saloane în Japonia. După 21 de ani în lumea afacerilor din Los Angeles, românca este un antreprenor „self-made“ pentru care businessul a devenit un mod de viață.

„Lumea are impresia că eu doar aranjez sprâncene, dau interviuri și fac poze“, rostește ea, cu un zâmbet. Puțini pricep că, indiferent la ce nivel a ajuns, un om de afaceri trebuie să fie implicat în toate detaliile: „Chiar dacă deleg activitățile, fiecare căpăcel şi literă trebuie să fie, în final, alese și aprobate de mine“. La fel cum trebuie selectate și sursele de inspirație, de relaxare și de poezie zilnică, pe care Anastasia le-a împărtășit în exclusivitate pentru ForbesLife.

Dați click pe imaginea de mai sus pentru a citi articolul ,,My Stuff: Georgiana Palaz” in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in numărul 7 al revistei Forbes Life România, din 12 decembrie 2011.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>