Cele 7 fete ale feminitatii

Coco Chanel

Stil, atitudine, spirit de avangardă, plus un strop de excentricitate. În luna femeii, am ales șapte personaje din epoci diferite, cu destine diametral opuse, dar unite de aceste patru atribute. N-au fost cele mai frumoase, victoriile s-au așternut anevoios în calea lor și nu toate au fost premiante la capitolul ,,fericire“. Au știut însă, mai bine decât femei mult mai norocoase și răsfățate, ce înseamnă să fii cu adevărat puternică, asumată și, mai ales, originală. Tocmai de aceea am ales, pentru fiecare dintre ele, câte un obiect spectaculos, subtil sau șocant, pe care cu siguranță l-ar considera… cool..

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul ,,Cele şapte feţe ale feminităţii” in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in numărul 9 al revistei Forbes Life România, din 5 martie 2012.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>