Portretul artistului ca showman

Este un maestru al dansului contemporan, însă știe să se miște la fel de firesc și în lumea complicată a marketingului cultural. Ultima barieră pentru Răzvan Mazilu este coborârea mișcării artistice de pe scenă… direct în sufrageriile spectatorilor săi.

Dați click pe imaginea din stanga pentru a citi articolul ,,Portretul artistului ca showman” in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in numărul 82 al revistei Forbes România, din 30 aprilie 2012.

Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Forbes. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Un comentariu

  1. Postat mai 14, 2012 la 3:08 pm | Permalink

    Bună ziua!

    Mă numesc David Benedek și scriu lucrarea mea de licență cu titlul Bloguri ca instrumente de marketing în România. Aș vreau să cercetez despre tendințele de blog din România, despre blogosferă și cel mai mult, despre activitatea bloggerilor de marketing. Dacă ai 3 minute și vrei să ajuți un pic, te rog să completezi chestionarul, iar dacă ai prieteni bloggeri, pot să le trimiți și pentru ei. Mulțumesc frumos!

    https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpkMlg1QnFhcTAyRzh2MWtlWDFMNlE6MQ

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>