Viata de atelier

Se spune că suntem ,,media aritmetică” a celor trei oameni cu care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Urmând același raționament, locul în care ne desfășurăm activitatea zilnică își lasă amprenta puternic pe identitatea noastră profesională și ne influențează încet, dar sigur, personalitatea.

ForbesLife a pătruns în atelierele unor artiști care, fie că reinterpretează elemente tradiționale românești, croiesc haine de Hollywood sau spun povești prin intermediul florilor, au reușit să proiecteze elemente din propriile povești asupra spațiilor pe care le ocupă (și viceversa!).

Din călătoria prin cele şase ,,lumi” care poartă semnătura Adrian Oianu, Maria Lucia Hohan, Carla Szabo, Andreea Baniță, Mihaela Drafta și Veronica Zaharia am plecat cu povești despre neo-românism, vintage, art nouveau, dar și cu o întrebare de dat mai departe: oare nouă ce ne ,,mobilează” viețile?

Dați click pe imaginea de mai sus pentru a citi articolul in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in numărul 14 al revistei Forbes Life România, din septembrie 2012.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>