Coolhunting: Factorul cool la feminin

Printre caracteristicile definitorii ale feminității se numără și capacitatea inepuizabilă de a găsi resurse de creativitate în tumultul vieții de zi cu zi, luând drept inspirație lumea întreagă. Pentru că martie este luna care celebrează feminitatea mai mult decât de obicei, am ales câteva obiecte cool având în spate povești inspiraționale la feminin. Bianca Siminiuc Makris, Ioana Grigorescu, Dana Rogoz, Malvina Cservenschi ;i Iulia Marinescu dovedesc că lucrurile frumoase se întâmplă din joacă, doar cu condiția să existe un strop de nebunie, de migală și… de suflet.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 18 al revistei ForbesLife România, din 18 martie 2013.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>