Cover-story: Costume de Hollywood

Pentru 2013, marile muzee ale lumii s-au vorbit între ele să reînvie strălucirea Hollywood-ului de odinioară. În prim-plan vin bucăţile de poveste rămase intacte la trecerea timpului: costumele în care au prins viaţă cele mai iubite personaje de film, de la „My Fair Lady“ și „Pe aripile vântului“ la „Avatar“ și „Titanic“. Hainele care au născut tendințe şi ne-au răsturnat percepţiile despre modă lansează, inevitabil, şi o dezbatere: va supravieţui costumul de film actualei epoci a digitalizării?

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 18 al revistei ForbesLife România, din 18 martie 2013.

Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Forbes Life, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>