Cover-story Cum se mobileaza o cariera in design

Sunt mai puțin vizibili decât designerii de modă, dar munca lor – aflată la intersecția dintre arhitectură și lifestyle – se poate bate în luptă dreaptă cu brandurile internaționale. Cei 15 designeri de produs pe care i-am descusut (ori mai bine zis de-construit) pentru acest articol reprezintă noul val de creativitate românească care va pune umărul la percepția pozitivă a lumii despre „made in Romania“. Avertizare: după citirea acestui articol ai putea să-ți dorești o schimbare de decor în viața ta.

Dați click pe imaginea de mai sus pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 19 al revistei ForbesLife România, din 29 aprilie 2013.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>