Editorial ForbesLife: De ce fericirea nu renteaza

Suntem obişnuiţi să vedem chipuri triste, dar proximitatea bucuriei ne stânjeneşte, poate şi fiindcă am ridicat conceptul de „fericire“ pe un piedestal atât de înalt încât ne e teamă să nu ne luxăm gleznele şi speranţele ca să ajungem la el. Fericirea nu e ceva ce ne va pocni într-o zi în moalele capului, făcându-ne să vedem steluţe şi inimioare roz. Nu e programabilă ori condiţionată şi nu locuieşte într-un viitor îndepărtat. Este o decizie luată acum şi aici.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 20 al revistei ForbesLife România, din 20 mai 2013.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>