Coolhunting: Lista cool de iunie

Calendaristic, este luna copiilor. Practic, este momentul din an în care putem celebra copilăria în toate formele sale, inclusiv entuziasmul de a încerca produse și experiențe dintre cele mai diferite. În iunie, îți propunem mai multe obiecte și inițiative cool, care au legătură cu frumusețea, istoria sau cu norocul pe care trebuie să fii dispus să-l primești, să-l dăruiești și să-l pui la încercare.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 21 al revistei ForbesLife România, din 10 iunie 2013.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>