UP by Forbes – primavara 2013

La „Up by Forbes“ prețuim rafinamentul și istoria, celebrăm discreția și promovăm luxul dezbrăcat de ostentație. Ne-am asumat aceste crezuri încă de la primul număr al revistei, însă personajele ediției de primăvară au depășit chiar și așteptările noastre de ,,vânători” de povești frumoase.

625458_483739478342346_499210657_nPunând cap la cap istorii de oameni deosebiți și de mărci lipite vieților și emoțiilor
noastre, am conștientizat încă o dată una dintre cele mai prețioase semnificații ale luxului, dincolo de plăcerea imediată.
Luxul înseamnă noblețe.

Înseamnă noblețea de a ajunge în prima ligă a modei, a fotografiei sau pe orice alt vârf și de a nu uita de unde ai plecat și câți pași ai urmat până acolo. Fotograful născut în România Kristian Schuller este o lecție elocventă în acest sens.

Înseamnă noblețea de respecta moșteniri de discreție într-o epocă a ostentației, așa cum au făcut cei de la Tiffany & Co. prin de-acum legendarul lor magazin de „papetărie și mărfuri cu ștaif“, sau Alain Ducasse prin superbul restaurant,„Jules Verne“.

Înseamnă noblețea de a face punte între binele tău și binele lumii, așa cum încearcă designeri precum Oskar Metsavaht de la Osklen, prin proiecte de sustenabilitate și protecție a mediului. Și, parafrazând un citat celebru al lui Margaret Thatcher, luxul poate însemna și noblețea de a fi exact așa cum vrei și cum simți, lăsându-i pe ceilalți să te judece sau să te aplaude după bunul plac, fără să încerci să-i convingi de nimic. „A fi lider în ceva, orice, este același lucru cu a fi o doamnă“, spunea Thatcher. „Dacă trebuie să le spui oamenilor că ești, înseamnă că n-ai fost, de fapt, niciodată“.

 

Acest articol a fost postat in Articole, Lifestyle, Up by Forbes. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>