Ferran Adria: El Masterchef


Este primul bucătar pe care un muzeu l-a celebrat vreodată printr-o expoziție, creațiile lui au inspirat un concert simfonic, iar britanicii i-au făcut onoarea de a-l numi Shakespeare al artei culinare. Cum a reușit catalanul Ferran Adrià, proprietarul celui mai bun restaurant din lume – elBulli – să schimbe pentru totdeauna felul în care ne raportăm la ceea ce avem în farfurie?

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 22 al revistei ForbesLife România, din 18 septembrie 2013.

Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Forbes Life, Gastronomie, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>