Up by Forbes – editia de primavara 2014

1173640_639126452803647_1733135952_n

 THE MAGIC LIZ

Multe dintre imaginile luminoase și inspiraționale pe care le vezi în marile reviste de modă și pe panourile publicitare care împânzesc Capitalele lumii sunt semnate de Liz von Hoene, o americancă pentru care fotografia înseamnă, în primul rând, echilibristica de a nu te lua niciodată prea mult în serios.

SOPHIE HALLETTE

De câte ori vei admira dantela unei rochii purtând semnătura unei mari case de modă, gândește-te că fiecare centimetru a trecut mai întâi prin mâinile unor artizani francezi care au transformat un meșteșug vechi de când lumea în cel mai dorit produs al vremurilor noastre. Cum a ajuns casa ,,Sophie Hallette” regina absolută a dantelurilor fine?

CASTELANA REGATULUI DIOR

Dacă toate secretele din lumea bijuteriilor fine s-ar păstra, ca-n povești, în cel mai înalt turn al unui palat de cleștar, ea ar fi castelana și păstrătoarea cheilor. Extravagantă și genială, Victoire de Castellane naște lumi de basm pentru Dior Haute Joaillerie, dar este ea însăși un personaj de poveste.

PERLELE COROANEI

De mai bine de 120 de ani, conceptul prețios de ,,perlă” este asociat în mod inseparabil de numele ,,Mikimoto”. Japonezul care își dorea mai mult decât orice să împodobească gâturile femeilor cu șiraguri nesfârșite de perle a dat lumii întregi mult mai mult decât o inovație menită să schimbe pentru totdeauna lumea bijuteriilor. Ne-a dăruit materie primă pentru visare.

SEÑOR IMAGINACIÓN

Bijuterii cu diamante îndesate în conserve de pește, ceasuri de sute de mii de euro pozate pe mese de operație, printre bisturie și alte instrumente chirurgicale, sau jucării de pluș îmbrăcate în haine ale marilor case de modă sunt doar câteva dintre conceptele-foto care l-au făcut celebru pe spaniolul Juan Carlos de Marcos. Am stat de vorbă cu unul dintre cei mai buni fotografi de natură moartă din lume despre emoția tainică pe care o ascund obiectele neînsuflețite.

DESTINAȚII PENTRU UN COCTEIL PERFECT

Tronează deasupra zgârie-norilor, au o istorie întinsă pe zeci de ani sau par desprinse din Cartea Recordurilor. În fiecare dintre cele opt baruri pe care ți le recomandăm în cele ce urmează trebuie să poposești cel puțin o dată în viață pentru o băutură signature.

BORURILE ÎNGUSTE ALE STARURILOR DE CINEMA

BASEL 2014

CEASURI PENTRU NOUL DANDY AL VREMURILOR NOASTRE

Acest articol a fost postat in Articole, Lifestyle, Moda & Imagine, Up by Forbes. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>