Editorial: Cand ai facut ultima data ceva pentru prima data?

Didi_bunaAnul trecut, pe vremea asta, terminam un curs de weekend de ,,Coloanele destinului”, o formă a astrologiei chineze bazată eminamente pe matematică. Surprinzător, în spatele calculelor migăloase interpretate după tipare vechi de mii de ani, descopeream lucruri despre mine pe care nu le-aș fi bănuit, altele pe care le știam dar parcă nu voiam să le accept, dar și o categorie nouă, de trăsături și abilități pe care le acceptasem tacit drept parte a bagajului meu intelectual, dar pe care nu le mai puneam de ceva vreme la lucru.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul intreg, in varianta pdf.

Acest articol a fost publicat in numărul 36 al revistei ForbesLife România, din 4 februarie 2015.

 

Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Forbes Life, Lifestyle, Moda & Imagine si are ca etichete . Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>