Change Leadership in Romania’s New Economy (2008)

Foto: Revista de Economie Aplicata

Efectele globalizării, noile tendinţe demografice, schimbările climatice, presiunile create de nevoia de noi surse de energie sunt doar unele din provocările secolului al XXI-lea. Totodată, procesul de liberalizare a pieţelor, însoţit de ritmul accelerat al inovaţiilor tehnologice şi financiare şi al noilor platforme comerciale au condus la creşterea gradului de integrare şi de interdependenţă.

Aceste evoluţii impun tot mai mult nevoia de leadership, altfel spus de conducere competentă, constantă şi coerentă.

Conferinta ,,Change Leadership in Romania’s New Economy”, organizata la Curtea de Arges intre 15-16 Mai 2008, a strans cercetători din ţară şi străinătate pentru a analiza si a dezbate aceste aspecte stringente.

Printre speakeri s-a numarat, din partea Universitatii Webster, din St.Louis, Missouri, Diana-Florina Cosmin cu lucrarea ,,International Fairs As Tools for Promoting International Business in the 21st Century”.

Toate lucrarile prezentate in cadrul conferintei au fost stranse intr-o carte editata ca supliment al Revistei de Economie Aplicata/Theoretical and Applied Economics.

Acest articol a fost postat in Carti si are ca etichete . Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>