Romania Haute-Couture

Ia de borangic, cingătorile tradiţionale cu mărgele și fota ţesută la război au ajuns piese pe care ni le închipuim mai lesne ca exponate într-un muzeu prăfuit decât ca declaraţii stilistice pe bulevardele Capitalei. Francezul Philippe Guilet și le-a imaginat, în schimb, în cu totul altă parte. La Grand Palais din Paris, ca vedete ale unei inedite prezentări de modă haute-couture.

Dați click pe imaginea de mai sus pentru a citi articolul ,,România Haute-Couture” in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in suplimentul ,,Investiţii fără frontiere”, apărut cu nr. 69 al Forbes România
.Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Forbes, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Un comentariu

  1. Abigail
    Postat octombrie 31, 2011 la 1:21 pm | Permalink

    Este uimitor cum oameni care nu fac parte din cultura noastra gasesc timp si pasiune sa o puna in evidenta. Acest om a investit 6 ani din viata sa pentru crearea acestei colectii si din ceea ce spune, este sigur ca merita. Inca o dovada ca adevaratele comori ale Romaniei se gasesc la sat, nu la Shopping Mall.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>