Coolhunting: Jocul aducerii aminte

Cea mai anevoioasă provocare pe care o au de înfruntat adulții este să reușească să se ierte pentru că au crescut și au uitat cum e să fii copil… A spus-o marele Walt Disney care, între noi fie vorba, anul acesta ar fi mai mândru ca niciodată de noi, „oamenii mari“. Obiectele pe care ți le prezentăm în continuare și-ar găsi locul în camera oricărui copil cu personalitate, dar au fost născocite pentru clienții bogați și rafinați ai marilor case de modă. După multă vreme, este din nou „cool“ să te joci. Să îmbrățișezi culorile, să porți bijuterii ce par de jucărie și, indiferent de context, să ai curajul să afișezi cel mai prețios și ludic accesoriu: relaxarea de a nu te lua prea tare în serios.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul ,,Jocul aducerii aminte” in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in numărul 12 al revistei Forbes Life România, din iunie 2012.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>