Bachus Concept Store

,,În vin stă adevărul”, spune un proverb latin și, de-a lungul timpurilor, lichidul lui Bachus a inspirat nenumărați artiști să-și transpună adevărurile personale sub formă de melodii, versuri sau romane intrate în istoria literaturii. În secolul XXI, tot licoarea bahică a ajuns ,,muză” pentru creații dintre cele mai neobișnuite, semnate de designeri de modă, de bijutieri ,,cool” sau de branduri care-și trăiesc a doua tinerețe în business. Când este căutată de cine trebuie, originalitatea pare să fie de găsit în aceleași locuri de odinioară: într-un pocal cu vin, în câteva boabe de strugure și chiar și în banalele… dopuri de plută.

Dați click pe imaginea de mai sus pentru a citi articolul in varianta pdf.


Acest articol a fost publicat in numărul 13 al revistei Forbes Life România, din iulie-august 2012.

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>