Cover-story Forbes Life: Jocurile memoriei tale


Dacă memoria întregii lumi s-ar șterge într-o singură zi și tu ai avea dreptul să salvezi o singură amintire, ce ai alege? Expoziția „Memory Palace“, de la muzeul Victoria&Albert din Londra, a transformat o carte a scriitorului britanic Hari Kunzru în 20 de instalații artistice originale, totul pornind de la întrebarea de mai sus. Inspirați de această introspecție, am ales din caleidoscopul personajelor ForbesLife 20 de creatori români de lucruri frumoase care să ne dezvăluie, sincer și fără menajamente, cum ar arăta… palatul amintirilor lor.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 22 al revistei ForbesLife România, din 18 septembrie 2013.

Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Forbes Life, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>