Editorial ForbesLife: Capodopera pentru o fapta buna


Numărul de septembrie al ForbesLife a fost inspirat în mare măsură de câteva dintre expozițiile magnifice pe care le vernisează toamna aceasta muzeele londoneze, iar pe una dintre ele, nu cea mai grandioasă dar cu siguranță cea mai inspirațională pentru existența de zi cu zi, am păstrat-o special pentru editorialul tematic, pentru că este mai puțin un exercițiu artistic și mai mult unul de filozofie a vieții.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 22 al revistei ForbesLife România, din 18 septembrie 2013.

Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Forbes Life, Lifestyle. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>