Jucariile sunt pentru cei tineri la suflet


Se spune că tinerețea e mult prea prețioasă pentru a o lăsa în seama copiilor.La fel stau lucrurile și când vine vorba despre… jucării. Forbes România s-a întâlnit în exclusivitate cu cei mai mari colecționari de jucării vechi din lume, pentru a afla cum se poate organiza o viață de om în jurul unui singur scop: găsirea mașinuței, a vaporului sau a trenulețului perfect.
Dați click pe imaginea de mai sus pentru a citi articolul in varianta pdf.Acest articol a fost publicat in numărul 111 al revistei Forbes România, din 18 septembrie 2013.

Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Business, Forbes, Lifestyle, Moda & Imagine. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>