ForbesLife se reinventeaza, din 8 septembrie 2014!

"

După patru ani de existență pe piața din România și nenumărate exclusivități din lumea bijuteriilor, reportaje inedite din inima manufacturilor orologere, povești ale unor personaje de succes, review-uri ale celor mai bune restaurante din București și din marile Capitale europene, plus cartografierea la pas a unor destinații spectaculoase din lumea largă și consemnarea tuturor creațiilor, lansărilor și noutăților cool, ForbesLife se reinventează. Fără a-și pierde ADN-ul, ba chiar dimpotrivă, accentuând tocmai acele aspecte ale identității editoriale care au asigurat succesul publicației din 2011 până în prezent.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi editorialul intreg, in varianta pdf.

Acest editorial a fost publicat in numărul 32 al revistei ForbesLife România, din 8 septembrie 2014.

 

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Gastronomie, Lifestyle, Moda & Imagine, Travel. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Un comentariu

 1. Postat octombrie 14, 2014 la 9:55 pm | Permalink

  Draga Diana,
  Avem un punct comun: dragostea pentru cuvinte. As dori sa-ti trimit un material intitulat „Dincolo de acoperisul cuvintelor”.
  Se bazeaza pe cuvinte inedite, culese cu „roua prospetimii pe ele” de la baci batrani de 80 pana la o suta de ani, de la ciobani, vanatori, intr-un cuvant de la „oamenii Inaltimilor”, impreuna cu glose care surprind o limba romaneasca de o savoare rar intailnita, dar si spatiul viu din jurul lor in care si-au infipt puternic radacinile.
  Daca te intereseaza, da-mi un semn de viata. Voi fi fericita sa impartasesc cu tine aceasta bucurie.
  Cu mult drag, cu admiratie si pretuire pentru ceea ce scrii si mai ales, pentru felul in care scrii.
  Gabriela Macovei
  cerc st. dr. Academia Romana, Filiala Iasi

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>