Meditatia de decembrie: Zece, zece, zece

"" De când mă știu, mi-am dorit ca sufletul meu să semene cu o cameră în care e atât de multă liniște senină încât poți auzi și căderea unui ac. Aveam certitudinea că numai o asemenea pace mi-ar da voie să-mi ordonez viața și gândurile, luând deciziile cu calm și tihnă, în acel slow-motion perfect pe care-l vezi în filme, când eroul – atârnat de un deget pe muchia prăpastiei – reușește să se adune și să găsească o soluție neverosimilo-genială prin care să se salveze nu doar pe el, ci lumea întreagă. Iar dacă după cariere, iubiri sau glorie poți să mai alergi, seninătatea este exclusiv un serviciu intern: o găsești înăuntrul tău sau… n-o găsești niciodată.

Dați click pe imaginea din stânga pentru a citi articolul intreg, in varianta pdf.

Acest articol a fost publicat in numărul 35 al revistei ForbesLife România, din 8 decembrie 2014.

 

Acest articol a fost postat in Articole, Forbes Life, Lifestyle. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>