Up by Forbes – editia de iarna 2014

Up_9_lowVisele unei nopți de iarnă

Umple-ți valiza cu pulovere de cașmir, pune-ți schiurile pe umăr și nu uita costumul de baie. În cele ce urmează, te vom ispiti cu trei destinații perfecte chiar și pentru o iarnă polară.

La Dolce Vita“ în stil tirolez

Dacă ar fi o persoană, Hotel Cristallo ar avea de spus povești cât pentru două vieți: a cunoscut strălucirea regalității și răstriștea războaielor, a apărut în filme și a fost favoritul personalităților, de la Lev Tolstoi și Vladimir Nabukov până la Frank Sinatra și Audrey Hepburn. Te invităm într-un palat neoclasic din înălțimile Alpilor Dolomiți.

Un iglu de cinci stele

Unde altundeva ar fi mai potrivit celebrul colind american „Let it snow“ decât într-un iglu veritabil, prevăzut cu saună și jacuzzi? Dacă visezi la un final de an în stil… eschimos-șic, destinația ideală se numește Kakslauttanen.

Laguna albastră din Cercul de Aur al Islandei

Ce loc mai bun pentru a petrece Noul An decât unul unde te poți scufunda în apa călduță a izvoarelor geotermale, ieșind la suprafață „ca nou“, fără probleme, griji sau urmă DE stres? Și unde, într-o singură zi polară, poți explora cascade, gheizeri, vulcani și plăci tectonice. Bine-ai venit pe tărâmul desprins din poveștile fantastice ale lui Tolkien.

În căutarea excelenței

Pentru că designerii de interior ne mobilează viețile cu plăsmuirile imaginației lor, îți propunem în fiecare număr o sursă de fantezie deco. Iarna aceasta, alegerea noastră este Elliott Barnes, americanul care a cucerit lumea-ntreagă printr-un artificiu creativ inedit: arta de a face ca emoția și rigoarea să se întâlnească în același spațiu.

Un snowboarder în prima ligă a fotografiei

Înainte de a fotografia vedete și a semna campanii pentru cele mai mari branduri din lume, viața lui Jeff Lipsky se desfășura între două repere boeme: snowboard iarna și pescuit vara. Cum a ajuns un american care se dădea cu placa 150 de zile pe an unul dintre fotografii iconici ai lumii?

Simplitatea lucrurilor complicate

A fotografiat mari celebrități ale lumii, dar nu-și datorează faima portofoliului VIP, ci abilității extraordinare de a transforma până și cel mai banal cadru într-o imagine care-ți așează un zâmbet larg pe chip. Am stat de vorbă, în exclusivitate, cu Matthias Clamer, un artist pentru care fotografia și tenisul sunt marile două iubiri ale vieții.

Noblesse oblige

Un monument istoric vechi de 133 de ani a devenit, de anul acesta, noul palat bucureștean al mobilierului de lux. Vă invităm la o călătorie în spațiu și timp, prin interioarele somptuoase ale unui loc cu poveste.

Oamenii care aprind lumina

O companie care vinde tehnologie trebuie să fie suficient de avangardistă pentru a dicta regulile jocului, dar și îndeajuns de prietenoasă pentru a câștiga oamenii de partea ei. Cu ocazia evenimentului anual
Philips Innovation Experience, am aruncat o privire retrospectivă asupra modului în care tehnologia a știut să-și facă reclamă de-a lungul vremii.

Locul unde se fabrică minutele

În povestea de 160 de ani a brandului Louis Vuitton, mecanismele orologere au apărut mai târziu, dar au căpătat rapid o viață proprie. La 12 ani de la iconicul „Tambour“, Maison Louis Vuitton trece în marea ligă a orologerilor, cu „La Fabrique du Temps“.

Poveste milaneză cu pietre prețioase

S-a născut din imaginația unui bijutier priceput, sub forma unui micuț atelier de început de secol, și a trecut deja prin mâinile a trei generații de artizani. Am stat de vorbă cu Fulvio Maria Scavia despre istoria unui brand italian în care se intersectează, de o sută de ani, poezia materialelor prețioase și avangarda formelor meșteșugite.

Acest articol a fost postat in Arta & Cultura, Articole, Gastronomie, Lifestyle, Moda & Imagine, Up by Forbes. Adauga in Bookmark acest link. Urmareste comentariile noi cu RSS feed pentru acest articol. Adauga un comentariu sau lasa un trackback: Trackback URL.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu este niciodata publicata sau transmisa unor terte persoane. Required fields are marked *

*
*

Puteti folosi urmatoarele etichete si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>